Kategorie receptů
- Autor: ircza
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bílek | 70 |
Žloutek | 20 |
Hořčice plnotučná průměr | 5 |
Pór | 50 |
Celer řapíkatý | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 570 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Uvařené bílky nasekáme na jemno, žloutek utřeme a zamícháme. Přidáme lžičku hořčice, najemno nakrájený pórek (může být i řapíkatý celer), osolíme, opepříme. Necháme vychladit a konzumujeme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.