Kategorie receptů
- Autor: vrzinka
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole (v suchém stavu) | 150 |
Vločky ovesné | 50 |
Vejce celá průměr | 110 |
Čokoláda hořká 50 % průměr | 100 |
Kypřící prášek do pečiva | 5 |
Energetická hodnota celkem: 5758 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 177,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 73,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 640 kJ
Bílkoviny (g): 6.4, Tuky (g): 5.1, Sacharidy (g): 19.7, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 8.1, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.