Kategorie receptů
- Autor: HaKr1
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Lučina Jogurtina 21% | 100 |
Ředkvičky | 30 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 966 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 242 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
ředkvičky - 2 ks lučina - 1 bal.=100 gr mléko na zředění pažitka/petržel/bylinky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.