Kategorie receptů
- Autor: Baall
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sardinky ve vlastní šťávě | 90 |
Mrkev | 100 |
Celer řapíkatý | 60 |
Cibule | 50 |
Okurka nakládačka | 60 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 50 |
Sýr polootučný tvrdý 30% průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, dijonská hořčice, worchester.
Energetická hodnota celkem: 2044 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 341 kJ
Bílkoviny (g): 7.2, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 3.7, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Zelenina nastrouhaná na jemno, vejce na hrubo, cibule pokrájená na jemno, rybičky ve vlastní šťávě 1x rozmačkané vidličkou, osolit, opepřit, pár kapek worcestrový omáčky, 1/2 kávové lžičky dijonské hořčice, nechat cca)30 min.v lednici rozležet. Podávat na pečivu potřeným máslem, nebo i jen tak na sucho. Děti mají rády ještě ozdobené sherry rajčátky, případně pokapané kečupem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.