Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybičková pomázánka s jogurtem

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, dijonská hořčice, worchester.

Energetická hodnota celkem: 2044 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 10, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 341 kJ

Bílkoviny (g): 7.2, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 3.7, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Zelenina nastrouhaná na jemno, vejce na hrubo, cibule pokrájená na jemno, rybičky ve vlastní šťávě 1x rozmačkané vidličkou, osolit, opepřit, pár kapek worcestrový omáčky, 1/2 kávové lžičky dijonské hořčice, nechat cca)30 min.v lednici rozležet. Podávat na pečivu potřeným máslem, nebo i jen tak na sucho. Děti mají rády ještě ozdobené sherry rajčátky, případně pokapané kečupem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři