Kategorie receptů
- Autor: Martaspin
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Avokádo | 140 |
Vejce celá průměr | 55 |
Hollandia Jogurt bílý krémový | 60 |
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 15 |
Cibule | 40 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, já přidala trochu chilli
Energetická hodnota celkem: 1779 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 297 kJ
Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 3.2, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
avokádo, vařené vejce, 60 g jogurt selský, 20 tatarka, 40 g cibule, Avokádo rozmačkám vidličkou, přidám strouhané vajíčko. avokádo zakápnout citronem, aby nezhnědlo
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.