Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí salát s rajčaty

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3900 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 60, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 34, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 975 kJ

Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Velice rychlý a chutný salátek, který je zjemněný smetanou. Pozor, je hodně kalorický! Ze zavináčů odstraníme kůži, pokrájíme je i se zelím na kousíčky, přidáme okapaný hrášek a kukuřici. Přidáme sekaná rajčata z plechovky i s nálevem a krémovou zakysanou smetanu. Salát podáváme vychlazený s pečivem. Dělal sem i z čerstvých ingrediencí a neměl chybu. Zkoušel sem jogurt, ale to nebylo ono.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři