Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

ZELENINOVÝ SALÁT S ČOČKOU A BALK. S., str.181

Zpět
  • Autor: lenulka7
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, mletý bílý pepř, ocet, špetka drcené nebo čerstvé jemně nasekané bazalky

Energetická hodnota celkem: 1444 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 6, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a omyjeme. Okurku podélně rozkrojíme a nakrájíme na plátky, papriky a rajčata nakrájíme na kostky a vložíme do mísy. Z čočky slejeme nálev, přidáme ji k zelenině, pokapeme olejem, ochutíme solí, pepřem, octem a špetkou sekané bazalky. Sypeme strouhaným balkánským sýrem. Podáváme se slunčnicovým chlebem. PRO RODINU: Přidejte větší množství sýra - nakrájejte ho na menší kostky. Slunečnicový chleba podávejte ve dvojnásobném množství.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři