Kategorie receptů
- Autor: sveckaj
- Uživatelský recept
- Porce: 24.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kypřící prášek do pečiva | 10 |
Hera | 150 |
Mléko kefírové nízkotučné | 250 |
Mouka pšeničná hladká | 300 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 200 |
Vejce celá průměr | 110 |
Broskve | 500 |
Energetická hodnota celkem: 13999 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 125,
Sacharidy (g): 483,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 253,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 583 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 20.1, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ze surovin vypracujeme testo,nalijeme do vymaz.a vysyp.pekace,poklademe nakrajenymi broskvemi a dame cca na 45 min pect.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.