Kategorie receptů
- Autor: ircza
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 130 |
Rajčata | 160 |
Cibule | 100 |
Vejce celá průměr | 110 |
Smetana zakysaná 12% | 15 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,
Energetická hodnota celkem: 1619 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Z tuňáka slijeme šťávu a maso vidličkou rozmělníme na malé kousky. Smícháme s cibulí a rajčaty nakrájenými nadrobno a vejci natvrdo pokrájenými na malé kostičky. Osolíme, opepříme a spojíme lžící zakysané smetany.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.