Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tvarohová pomazánka s celerem a bazalkou

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, asi 20 lístků čerstvé bazalky

Energetická hodnota celkem: 1761 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 7, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 881 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Tvaroh(kostka) s mlékem, olivovým olejem a solí umícháme do hladka. Celer nastrouháme na jemno, zakápneme citronovou šťávou a promícháme. Směs přidáme k tvarohu, promícháme. Bazalkové lístky nasekáme na drobno a vmícháme do pomazánky. Podáváme s chlebem a čerstvou zeleninou.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 10. 2015 10:23
:-) tuhle pomazánku dělám z tvarohu nejčastěji ... bazalka se případně dá nahradit medvědím česnekem, a když není ani ten, tak stačí i obyčejný česnek (ale verze s bylinkami mi chutná víc)
16. 10. 2015 18:42
Chystám se vyzkoušet, doplním bazalku, ale sliny se mi sbíhají už teď!
16. 10. 2015 11:18
Tak to vyzkouším, už se těším
16. 10. 2015 10:45
To by mohlo být dobré, vyzkousím:-))

Naši partneři