Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát Nikoise - dle MF DNES "Zdravé recepty"

Zpět
  • Autor: lenkasparova
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, citron

Energetická hodnota celkem: 6184 kJ

Bílkoviny (g): 100, Tuky (g): 61, Sacharidy (g): 122, SAFA (g): 23, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1546 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 30.5, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Uvaříme 2 vajíčka, brambory a zelené fazolky. Nakrájíme sZálivka: Česnek nakrájíme na co nejmenší kousky a "podusíme" na oleji, přidáme k němu citr.šťávu a olej, osolíme a opepříme. Na stejné pánvi necháme změknout cuketu. Vše s mícháme spolu s rajčaty a vejci, sýrem a černými olivami.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři