Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Banánovoostružinový koláč - inspirace podle Jill

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

špetka soli, lžička mletého zázvoru, rovná lžička jedlé sody

Energetická hodnota celkem: 7607 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 80, Sacharidy (g): 237, SAFA (g): 13, Cukry (g): 139, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 951 kJ

Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 29.6, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 17.4, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mandle umeleme, smícháme s moukou, zázvorem a sodou. Vejce s cukrem, špetkou soli a 1/2 vanilkového cukru vyšleháme do pěny, přidáme olej, vyšleháme dohladka, přidáme rozmačkané banány a jogurt a opět vyšleháme do hladka. Přidáme mouku s mandlemi a promícháme. Nakonec lehce vmícháme ostužiny (nebo kanadské borůvky). Těsto nalijeme do vymaštěné a vysypané dortové formy, pečeme asi 50 minut na 180°C

Fotografie

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 08. 2014 16:36
Tak toto vyzerá tiež super !!!

Naši partneři