Kategorie receptů
- Autor: adriana2
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Chléb konzumní průměr | 60 |
Vejce celá průměr | 55 |
Hořčice kremžská průměr | 20 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Kečup | 20 |
Cibule | 10 |
Okurky sterilované průměr | 30 |
Paprika sterilovaná | 30 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
sul,papr,pepr,horcic.
Energetická hodnota celkem: 1684 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
osmazime z jedne strany chleba pak na panev rozklepneme vejce a chleba na nej prilozime,po osmazeni potreme horcici,damena vrch nakrj.okurku,papriku/s.okurk,rajce/posolime opeprime.opaprikujeme,dame cibuli a kecup/site/
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.