Kategorie receptů
- Autor: Vanap
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák v oleji | 80 |
Tvaroh odtučněný průměr | 100 |
Mrkev | 50 |
Celer bulva | 50 |
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 15 |
Dochucovadla:
Pepř mletý, sůl, mleté nové koření, sušená bazalka, sušený česnek
Energetická hodnota celkem: 1389 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 232 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mrkev a celer nastouhám. Přidám k tuňákovi spojenému s tvarohem. Promíchám společně s tatarkou. Dochutím kořením.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.