Kategorie receptů
- Autor: Baall
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Makrela uzená | 200 |
Cibule | 50 |
Vejce celá průměr | 110 |
Hořčice plnotučná průměr | 2 |
Citronová šťáva | 2 |
Máslo čerstvé | 40 |
Okurka nakládačka | 80 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, petrželka kudrnka
Energetická hodnota celkem: 4256 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 84,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 37,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 709 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 6.2, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Rybu zbavíme velkých kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli a okurku nakrájíme na jemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí a jemně posekanými vařenými vejci. Osolíme, opepříme a přidáme pár kapek citronové šťávy.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.