Kategorie receptů
- Autor: Baall
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Máslo pomazánkové Jihočeské | 250 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 45 |
Dijon hořčice | 2 |
Cibulka jarní | 30 |
Šunka vepřová průměr | 100 |
Vysočina | 100 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, řapíkatý celer, cherry rajčátka
Energetická hodnota celkem: 6859 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 125,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 76,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 686 kJ
Bílkoviny (g): 7.4, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 7.6, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Tvaroh a pomazánkové máslo utřeme na hladkou hmotu, opatrně přidáme bílý jogurt, hořčici, koření a 2 ks cibulku, na delší nudličky nakrájenou šunku, salám a kukuřici, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Pomazánku rozdělíme do misek do každé zapíchneme řapík celeru (s ním si tu lahůdku nabíráme). Rajčátka dáme na misku, nakrájíme bagetu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.