Kategorie receptů
- Autor: sona1959
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 55 |
Fazolky | 150 |
Olej olivový | 5 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 750 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Půl malé cibulky nakrájet nadrobno, osmahnout na lžíci oleje, přidat sterilované fazolky, prohřát, osolit, opepřit a zalít rozšlehaným vejcem. Promíchat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.