Kategorie receptů
- Autor: katebag
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 15 |
Vejce celá průměr | 110 |
Olej olivový | 40 |
Droždí | 42 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 340 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 15 |
Mouka pšeničná hladká | 550 |
Dochucovadla:
posyp - seznam
Energetická hodnota celkem: 10709 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 422,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1339 kJ
Bílkoviny (g): 9.9, Tuky (g): 7.1, Sacharidy (g): 52.8, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 3.1, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
umíchat v pekárně, vykynout, podsypat a vytvořit bulky, vykynout, péct
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.