Kategorie receptů
- Autor: dancekhipik
- Uživatelský recept
- Porce: 48.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 250 |
Mouka pšeničná hrubá | 54 |
Hera | 150 |
Jablka | 2141 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Vejce celá průměr | 110 |
Mouka pšeničná polohrubá | 290 |
Mouka kukuřičná | 100 |
Energetická hodnota celkem: 20768 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 129,
Sacharidy (g): 876,
SAFA (g): 59,
Cukry (g): 481,
Vláknina (g): 77,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 433 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 18.3, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.