Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rychlá celozrnná pizza

Zpět
  • Autor: Martina112
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, voda, oregano

Energetická hodnota celkem: 6215 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 194, SAFA (g): 13, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 41, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1554 kJ

Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 48.5, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 10.3, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

1 a1/4 hrnku celozrné mouky, 2 PL olivového oleje, špetka soli a 1/2-1 hrnek vlažné vody - lepkavé těsto by mělo mít hustotu asi jak bramborová kaše. Když jsem použila nějakou bio mouku, tak stačilo méně vody, teď mám tu křemežskou, a ta chce více. Lžíci vytvaruješ na pečící papír tenké těsto, sem ta píchneš vidličkou a dáš na cca 10 minut do trouby na 180° a mezitím si nachystáš co na pizzu chceš. Já dala protlak s česnekem, šunku, kolečka fuetu, rajče, eidam, oregano. Po 10 minutách v troubě ozdobíš korpus a dopékáš tak 15-20 minut, pak ještě okraje potřeš olivovým olejem a je to

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři