Kategorie receptů
- Autor: atina22
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 100 |
Mrkev | 100 |
Paprika bílá | 100 |
Celer bulva | 100 |
Zelí bílé hlávkové | 100 |
Jablka | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Ocet | 10 |
Dochucovadla:
sůl, ocet
Energetická hodnota celkem: 1304 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 652 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 24.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 16.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na struhadle nastrouháme mrkev, celer, bílé zelí, okurku, jablko a papriku.. Přidáme sůl. cukr, ocet a trošku rostlinného oleje.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.