Kategorie receptů
- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bílek | 80 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 110 |
Ocet Balsamico | 12 |
Cuketa | 100 |
Rajčata | 200 |
Avokádo | 60 |
Citronová šťáva | 10 |
Olej olivový | 5 |
červená ryža | 40 |
Salát hlávkový | 150 |
Mrkev | 70 |
Energetická hodnota celkem: 2407 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 802 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 1, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Zeleninku nadrobno pokrájame a pridáme na tvrdo uvarené a pokrájané bielko, uvarenú ryžu, tuniaka bez šťavy a zálievku s olivového oleja, dijonskej horčice, balsamica, citrónovej šťavy, soli a korenia. Dobrú chuť!
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.