Kategorie receptů
- Autor: iTynka
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 240 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 10 |
Mrkev | 57 |
Celer bulva | 47 |
Energetická hodnota celkem: 888 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 296 kJ
Bílkoviny (g): 10.7, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tvaroh rozmícháme s mlékem, přidáme najemno nastrouhanou mrkev a celer a zamícháme. Podáváme s celozrným pečivem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.