Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

pudink v parním hrnci

Zpět
  • Autor: Amu27
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Vanilková tresť

Energetická hodnota celkem: 2990 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 58, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 36, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 748 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 9, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Ušlehejte jednu lžící cukru se žloutky do běla. Přidejte mléko, vanilkovou tresť a smetanu. Rozdělte do kelímků a přikryjte víčky. Koš č.3. Pařit 15 minut. Jahody rozmixujeme, popřípadě přidáme lžíci cukru. Naneseme na hotový pudink.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři