Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vrstvený salát

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

Energetická hodnota celkem: 12409 kJ

Bílkoviny (g): 209, Tuky (g): 130, Sacharidy (g): 230, SAFA (g): 48, Cukry (g): 165, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 18

Energetická hodnota na 1 porci: 1241 kJ

Bílkoviny (g): 20.9, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 16.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a necháme vychladit. Pórek očistíme a nasekáme. Jablka oloupeme a nastrouháme nahrubo.Šunku nakrájíme. Majonézu smícháme s jogurtem. Sterilovanou zeleninu slijeme. Vychlazená vejce nakrájíme na plátky a sýr nastrouháme. Do mísy vrstvíme takto: celer, jablka, pórek, kukuřice, ananas, šunka. Pak vše zalijeme majonézou s jogurtem, poklademe vajíčkem a nakonec posypeme sýrem. Vrstvený salát necháme v míse proležet, můžeme jej dát do chladu. Uležený vrstvený salát podáváme s čerstvým pečivem.

Fotografie

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 11. 2014 08:32
Ananas by mě tam nenapadlo dát, určitě vyzkouším.

Naši partneři