Kategorie receptů
- Autor: cardigan
- Doba přípravy (min.): 160
- Porce: 27.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra hovězí | 750 |
Vepřový bůček | 900 |
Vepřové mleté průměr | 600 |
Vejce celá průměr | 220 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 250 |
Dochucovadla:
paštikové koření, sůl, ostatní dle chuti
Energetická hodnota celkem: 29012 kJ
Bílkoviny (g): 400,
Tuky (g): 568,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 254,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1075 kJ
Bílkoviny (g): 14.8, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 1.8, SAFA (g): 9.4, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
- maso uvařit s kořením, pomlet se syrovými játry, přidat vejce polévku z masa dle potřeby, koření, sůl, případně mandle, ořechy, rozinky..., vařit 2 hod při 80-100°C
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.