Kategorie receptů
- Autor: vytlacilova
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 266 |
Mrkev | 36 |
Petržel - kořen | 31 |
Celer bulva | 89 |
Slanina anglická | 30 |
Cibule | 39 |
Česnek | 3 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 2 |
Energetická hodnota celkem: 2600 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.