Kategorie receptů
- Autor: janasztukova
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Brokolice | 100 |
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Vejce celá průměr | 110 |
Dochucovadla:
Sůl, koření.
Energetická hodnota celkem: 1857 kJ
Bílkoviny (g): 63,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 929 kJ
Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Uvařit brokolici. Maso nakrájet na kousky, klouby prstů vpravit do masa koření. Na oleji osmahnout maso, zalít rozšlehaným vejcem a poklást pokrájenou brokolicí. Dodusit. Možno podávat s brambory, které je možné vařené a pokrájené na plátky poklást na osmahnuté maso.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.