Kategorie receptů
- Autor: rakoczyova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 400 |
Cibule | 100 |
Celer bulva | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Mrkev | 100 |
Mouka pšeničná bílá | 50 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 162 |
Smetana na vaření 12% | 500 |
Dochucovadla:
sůl,prpř, mušk. ořech
Energetická hodnota celkem: 9809 kJ
Bílkoviny (g): 118,
Tuky (g): 116,
Sacharidy (g): 203,
SAFA (g): 65,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1635 kJ
Bílkoviny (g): 19.7, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 33.8, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.