Kategorie receptů
- Autor: rebbi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Víno bílé suché | 100 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 250 |
Cizrna sterilovaná | 244 |
Kuskus celozrnný (v suchém stavu) | 500 |
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Cibule šalotka | 145 |
Olej olivový | 10 |
Dochucovadla:
kmin
Energetická hodnota celkem: 11849 kJ
Bílkoviny (g): 202,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 414,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1693 kJ
Bílkoviny (g): 28.9, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 59.1, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 5.9, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.