Kategorie receptů
- Autor: janasztukova
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bílek | 200 |
Máslo čerstvé | 60 |
Mouka špaldová celozrnná | 120 |
Rozinky | 40 |
Slunečnicová semínka | 20 |
Lískové ořechy | 20 |
Mandle | 20 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 180 |
Energetická hodnota celkem: 9270 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 84,
Sacharidy (g): 305,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 206,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1030 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 33.9, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 22.9, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Tuhý sníh, do něj zlehka cukr a ostatní suroviny,nakonec rozehřáté mírně zchládlé máslo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.