Kategorie receptů
- Autor: Patlalca
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Lučina Žervé krémové | 100 |
Avokádo | 160 |
Česnek | 10 |
Cibule šalotka | 13 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2084 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 149 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 1.5, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Avokádo rozpůlíme vyndáme pecku. Pomocí lžíce vyndáme dužninu - slupku vyhodíme. Půlku dužniny rozmixujeme tyčovým mixérem společně s Lučinou a propasírovaným česnekem. a druhou půlku avokáda nadrobno nakrájíme. Společně s najemno nakrájenou cibulkou všechno smícháme posolíme popepříme a můžeme podávat nejlépe na toastech.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.