Kategorie receptů
- Autor: matyjbc
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 10 |
Celer bulva | 100 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Olomoucké tvarůžky 1% | 100 |
Niva 50% | 70 |
Kukuřice mražená | 50 |
Hrášek mražený | 50 |
Mrkev | 200 |
Ricotta | 200 |
Cottage 20% průměr | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, libovolná směs koření dle chuti
Energetická hodnota celkem: 4811 kJ
Bílkoviny (g): 88,
Tuky (g): 61,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 535 kJ
Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 4, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Očištěnou mrkev a celer nastrouhámena hrubém struhadle. Urestujeme na na pánvi spolu s olejem, hráškem a kukuřicí. Cottage, ricottu, nivu, olomoucké tvarůžky, mléko a koření dáme do příhodné nádoby a rozmixujeme tyčovým mixérem. Po vychladnutí přimýcháme restovanou zeleninu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.