Kategorie receptů
- Autor: Chilik
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 300 |
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 200 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
Vejce celá průměr | 160 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Ricotta | 120 |
Tvaroh odtučněný průměr | 100 |
Rybíz červený | 500 |
Mandle | 25 |
Energetická hodnota celkem: 13811 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 153,
Sacharidy (g): 391,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 153,
Vláknina (g): 52,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1726 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 19.1, Sacharidy (g): 48.9, SAFA (g): 4, Cukry (g): 19.1, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.