Kategorie receptů
- Autor: savgar
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 300 |
Mléko plnotučné průměr | 200 |
Oleje (všechny druhy) | 33 |
Cibule šalotka | 50 |
Destiláty (40 % alkoholu) průměr (Whisky, koňak, vodka, rum, gin, fernet) | 85 |
Víno portské | 300 |
Vejce celá průměr | 165 |
Žloutek | 40 |
Máslo | 275 |
Energetická hodnota celkem: 16342 kJ
Bílkoviny (g): 103,
Tuky (g): 296,
Sacharidy (g): 198,
SAFA (g): 131,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2724 kJ
Bílkoviny (g): 17.2, Tuky (g): 49.3, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 21.8, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.