Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

slany rýžový nákyp

Zpět
  • Autor: livapan
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu)250

Dochucovadla:

súl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3650 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 195, SAFA (g): 0, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1217 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 65, SAFA (g): 0, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

uvařené 2 sáčky rýže smícháme s 2 vejci 4 stroužky česneku a 15 dkg syrové nakrájené kapusty, osolíme, opepříme přidáme 1 lžičku oleje a zamícháme, vložíme do pekáče a na 180 stupnú zapékáme 30 minut. dobrou chut!

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři