Kategorie receptů
- Autor: janasztukova
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rukola | 40 |
Výhonky vojtěšky (alfa alfa) | 400 |
Cibule šalotka | 30 |
Rajčata | 100 |
Paprika červená | 100 |
Ocet Balsamico | 10 |
Olej olivový | 10 |
Dochucovadla:
Sůl.
Energetická hodnota celkem: 1175 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 588 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 1, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zelí nastrouháme a smícháme s najemno nakrájenou ostatní zeleninou.Osolíme, okyselíme a přelejeme olejem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.