Kategorie receptů
- Autor: ambous
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 500 |
Žampiony | 150 |
Cibule | 100 |
Hořčice plnotučná průměr | 5 |
Smetana zakysaná 15% | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 16 |
Víno bílé sladké | 100 |
Masox (hotový výrobek) | 13 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,
Energetická hodnota celkem: 4516 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1129 kJ
Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Zpeníme cibulku na oleji přidáme játra ,žampiony ,chilli papričku a krátce orestujem.Zalijeme vínem,vývarem a přidáme hořčici.Přiklopíme a dusíme.Nakonec přidáme zakysanou smetanu. Podaváme s těstovinama
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.