Sledujte nás:

drůbeží játra na víně

Zpět
  • Autor: ambous
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř,

Energetická hodnota celkem: 4516 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 43, SAFA (g): 23, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1129 kJ

Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Zpeníme cibulku na oleji přidáme játra ,žampiony ,chilli papričku a krátce orestujem.Zalijeme vínem,vývarem a přidáme hořčici.Přiklopíme a dusíme.Nakonec přidáme zakysanou smetanu. Podaváme s těstovinama

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři