Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Salát ledový | 100 |
Rajčata | 50 |
Okurka salátová | 50 |
Paprika bílá | 50 |
Olej olivový | 1 |
ocet vinný červený | 3 |
Dochucovadla:
červený ocet , sůl
Energetická hodnota celkem: 202 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 101 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na stejné kousky osolíme, přidáme vinný červený ocet, oliv.olej a promícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.