Kategorie receptů
- Autor: renka
- Uživatelský recept
- Porce: 60.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 600 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Hera | 200 |
Žloutek | 80 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 240 |
Tvaroh polotučný průměr | 750 |
Droždí | 45 |
Energetická hodnota celkem: 22884 kJ
Bílkoviny (g): 174,
Tuky (g): 202,
Sacharidy (g): 720,
SAFA (g): 99,
Cukry (g): 286,
Vláknina (g): 52,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 381 kJ
Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 3.4, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.