Kategorie receptů
- Autor: Moniisek
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Zelí bílé kysané | 250 |
Kuřecí stehno bez kůže | 200 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1486 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 743 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Pekáček vyložíme zelím i se šťávou, na zelí dáme osolená kuřecí stehna a přikryté pokličkou pečeme asi hodinu. Odklopíme a pečeme ještě asi 10 minut, až maso trochu zezlátne. Vyjmeme je a zelí ochutíme troškou cukru.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.