Kategorie receptů
- Autor: Japin
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 100 |
Cibule | 100 |
Česnek | 10 |
Slanina anglická | 5 |
Žampiony | 100 |
Salát ledový | 200 |
Olej olivový | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, sladká paprika, cibule , česnek
Energetická hodnota celkem: 1291 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
králíka osolíme, opepříme, jemně posypeme sladkou paprikou, položíme na hrubě nakrájenou cibuli a česnek, položíme plátek slaniny, zasypeme žampiony nakrájenýmy a dáme podlitého vodou péct.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.