Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto s kuřecím masem a zeleninou

Zpět
  • Autor: Issina
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 6023 kJ

Bílkoviny (g): 60, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 267, SAFA (g): 2, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1506 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 66.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cibuli nadrobno nakrájenou zpěním na oleji, přidám nakrájený lilek a mraženou mrkev s hráškem a na velmi malé kostičky nakrájené kuřecí prso, mírně podliju vodou, osolím, opepřím a dusím cca 20 minut. Klasickým způsobem uvařím rýži, kterou vmíchám do změklé směsi zeleniny s kuřecím masem. Dochutím solí a pepřem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři