Kategorie receptů
- Autor: vrzinka
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
Med | 10 |
Ovesné vločky jemné | 50 |
Jablka | 180 |
Vlašské ořechy | 40 |
Energetická hodnota celkem: 3823 kJ
Bílkoviny (g): 76,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 86,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 55,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 637 kJ
Bílkoviny (g): 12.7, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 9.2, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.