Kategorie receptů
- Autor: linda48
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Knedlíky bramborové | 150 |
Kuřecí stehno s kůží | 100 |
Zelí kysané (hotová příloha) | 100 |
Cibule | 30 |
Máslo čerstvé | 5 |
Brambory (syrové) | 10 |
Dochucovadla:
Sůl, kmín.
Energetická hodnota celkem: 2575 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Kuřecí stehna omyjeme, osušíme, osolíme a hodně okmínujeme drceným kmínem. Přidáme máslo a podlijeme vodou a dáme péct do trouby. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme překrájené kysané zelí a orestujeme, osolíme, přídáme kmín a podlijeme a vaříme. Do skoro měkkého zelí nastrouháme syrovou bramboru, zamícháme, povaříme a odstavíme. Jako přílohu volíme bramborový knedlík.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.