Kategorie receptů
- Autor: Lidka1
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játrová zavářka | 400 |
Cibule | 66 |
Česnek | 6 |
Vejce celá průměr | 220 |
Strouhanka | 150 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Dochucovadla:
majoránka, pepř, sůl,
Energetická hodnota celkem: 8062 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 211,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 55,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2016 kJ
Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 52.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 13.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
40 dkg jater umeleme přimeleme 1 střední cibuli a 3-4 stroužky česneku do toho vklepneme 4 vajíčka, osolíme, opepříme přidáme trošku majoránky. Zahustíme strouhankou, tak aby nám hmota držela u sebe. Nočky do vařící polévky děláme přes síto nebo malou lžičkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.