Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninový tatarák

Zpět
  • Autor: nickyh
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

mletý černý pepř, sladká i pálivá červená paprika, sůl

Energetická hodnota celkem: 6909 kJ

Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 126, Sacharidy (g): 75, SAFA (g): 25, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 864 kJ

Bílkoviny (g): 6.4, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 9.4, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 4.9, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Celer, mrkev a sýr nastrouháme najemno, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme najemno, vše smícháme s olejem, ochutíme omáčkami a kořením, jak jsme zvyklý u masového tataráku a mažeme na toasty nebo topinky (i čerstvý chleba je výborný).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři