Kategorie receptů
- Autor: Blanka17
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra vepřová | 400 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Cibule | 120 |
Paprika červená | 100 |
Paprika žlutá | 100 |
Žampiony | 180 |
Cibulka jarní | 15 |
Rýže jasmínová (v suchém stavu) | 100 |
Česnek | 15 |
Energetická hodnota celkem: 4844 kJ
Bílkoviny (g): 98,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 115,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2422 kJ
Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 57.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.