Kategorie receptů
- Autor: nickyh
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Slepičí vývar čistý | 1000 |
Hraška na zahušťování | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 36 |
Cibule | 100 |
Slepice | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 8504 kJ
Bílkoviny (g): 223,
Tuky (g): 176,
Sacharidy (g): 145,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 22
Energetická hodnota na 1 porci: 1417 kJ
Bílkoviny (g): 37.2, Tuky (g): 29.3, Sacharidy (g): 24.2, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 3.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.