Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

játra na cibulce

Zpět
  • Autor: Asinka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

Kmín, sul, masox

Energetická hodnota celkem: 4056 kJ

Bílkoviny (g): 99, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 69, SAFA (g): 12, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 811 kJ

Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Na oleji orestovat cibuli dorůžova, přidat mletý kmín a maso, orestovat, zasypat hl. moukou, zapražit a zalít vodou, přidat vodu, povařit doměkka.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři